Winkelwagen
(0)

Over iPod-cases.nl

iPod-cases.nl is onderdeel van 2Hills Ecommerce, met vier gespecialiseerde webwinkels een toonaangevende speler binnen de markt voor beschermende accessoires voor laptops, smartphones en tablets.

De totale online winkelbeleving. Dat is waar het bij 2Hills Ecommerce om draait. Transparantie, gebruiksgemak en een uitstekende klantenservice staan voortdurend centraal en dat merk je gedurende het gehele winkelproces. Van eerste bezoek tot ver na de levering van je bestelling.

iPod-cases.nl, meer dan alleen iPod cases

iPod-cases.nl richt zich met een groot assortiment aan beschermende producten en accessoires op de veeleisende iPod gebruiker. De iPod gebruiker die naast goede bescherming op zoek is naar kwaliteit, functionaliteit en originaliteit.

Het assortiment van iPod-cases.nl bestaat uit iPod cases, sleeves, sportarmbanden en vele andere soorten hoesjes in tal van kleuren en uitvoeringen voor de verschillende iPod modellen. Naast beschermende producten voor iPod, kun je bij iPod-cases.nl terecht voor een ruim aanbod iPod accessoires die je zullen helpen het maximale uit je iPod te halen.

De klant centraal

Bij iPod-cases.nl doen we er alles aan om de online winkelbeleving voor onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Door het schrijven van uitgebreide en heldere productinformatie, het gebruiken van grote en scherpe productafbeeldingen, een overzichtelijk bestelproces, een uitstekende klantenservice en snelle en zorgvuldige verzending van bestellingen.

Voor 19.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Wij hebben een eigen magazijn en streven ernaar om alles in eigen voorraad te hebben. Bestellingen die op werkdagen voor 19.00 geplaatst worden, worden dezelfde dag verstuurd en wij proberen je als klant zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de status van je bestelling.